December: feest en gezelligheid!

19 Jun, 2019

December 2018, de laatste maand van dit jaar. Voor veel mensen een maand van gezelligheid:

… samen eten, samen rond de kerstboom cadeautjes en goede wensen uitwisselen, samen naar het strand. Een maand speciaal voor het gezin, voor familie en goede vrienden.

Fantastisch om naar uit te zien!

Maar als je er alleen voor staat, als je nu geen familie hebt, of het is moeilijk thuis. Of je woont in een instelling en blijft daar tijdens de Kerstdagen, geen ‘thuis’ om naar toe te gaan. Wat dan? Prettige Feestdagen? Misschien best wel, maar toch ….. .

En dan de goede wensen. Ik heb een wens voor alle kinderen die deel willen zijn van een veilig, liefdevol thuis. Mijn wens is dat al deze kinderen hun geluk zullen vinden, dat er mensen zullen zijn die hun hart en hun huis open stellen. Dat deze kinderen en deze mensen elkaar zullen vinden. En in december …

… gaan ze samen eten, samen rond de kerstboom cadeautjes en goede wensen uitwisselen, samen naar het strand. Een maand speciaal voor het gezin, voor familie en goede vrienden, een maand speciaal voor pleegkinderen, hun biologische ouders en pleegouders.

Fantastisch om naar uit te zien!