De bedoeling van deze Facebookpagina is om ontwikkelingen op het gebied van pleegzorg door te geven. En dan, de naam zegt het al, speciaal gericht op ‘pleegzorg in de Caraïben’. We hebben stad, land en World Wide Web afgezocht, maar weinig gerichte en actuele informatie gevonden over Caraïbische pleegzorg.
Totdat onze ogen open gingen en we ons realiseerde dat we op een eiland wonen met meer dan 100 nationaliteiten! Dan mág je verwachten dat tussen die ruim 100 nationaliteiten ook een flink aantal van de 31 Caraïbische zustereilanden vertegenwoordigd zijn. Een snelle scan van ons netwerk leverde contacten op met Trinidad, Haïti, Dominicaanse Republiek, Jamaica, Aruba, Bonaire en St. Maarten. We kunnen aan de slag!

Trouwens, misschien heeft u ook informatie of contacten. Laat het ons alstublieft weten via een chatbericht of het email adres: famia.di.kriansa@gmail.com